Theorielessen:

 

Een goede theoretische basis is natuurlijk de ondergrond van het praktische autorijden. Deze theorie zal dus ook in de praktijk toegepast moeten worden.
Daar de eisen van de theorie steeds hoger gesteld worden bij het CBR is het zeer nuttig theorielessen te volgen en niet alleen zelfstudie te doen. Er worden steeds meer vragen op gebied van verkeersinzicht en gevaarherkenning gesteld.  Deze gevaarherkenningsvragen staan  sinds 2009 ook in het examen. 

 

We merken dat veel jongeren er tegenwoordig voor kiezen om de theorie zelf thuis online te oefenen. Dit is natuurlijk mogelijk, maar voor diegenen die graag hulp nodig hebben bij het leren van het theoretische gedeelte van het rijbewijs verzorgen wij een paar theorielessen. Deze vinden plaats - in kleine groepen -  in ons ingerichte theorielokaal met stemcomputers. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor individuele begeleiding en uitleg. Het theorieboek dat we hierbij gebruiken, kunnen wij (tegen betaling) aan jou leveren.De theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur op het adres: Akkerstraat 24 te Duizel.


Voor inlichtingen m.b.t. de start van een nieuwe theoriecursus graag even bellen.

Graag vooraf (telefonisch) aanmelden. Telefoonnummer 0497-516868 of 06-20036623