Theorielessen:

 

Een goede theoretische basis is natuurlijk de ondergrond van het praktische autorijden. Deze theorie zal dus ook in de praktijk toegepast moeten worden.
Daar de eisen van de theorie steeds hoger gesteld worden bij het CBR is het zeer nuttig theorielessen te volgen en niet alleen zelfstudie te doen. Er worden steeds meer vragen op gebied van verkeersinzicht en gevaarherkenning gesteld.  Deze gevaarherkenningsvragen staan  sinds 2009 ook in het examen. In de theorieles wordt hier uitgebreid op ingegaan.

Om jou te helpen bij het leren van het theoretische gedeelte van het rijbewijs verzorgen wij een theoriecursus. De theoriecursus bestaat uit 6 lessen van 1 ½ uur. Het theorieboek dat we hierbij gebruiken, kunnen wij (tegen betaling) aan jou leveren.

In ons ingerichte leslokaal met stemcomputers worden deze lessen gegeven in kleine groepen. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor individuele begeleiding en uitleg.

De theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur op het adres: Akkerstraat 24 te Duizel.

 

Tarief:

Het bijwonen van een theorieles kost € 6,00 per lesavond.
Kiest u echter voor het praktijkpakket, dan zit de prijs van het volgen van deze theoriecursus van 6 lessen bij het pakket inbegrepen.

Voor inlichtingen start nieuwe theoriecursus graag even bellen.

Graag vooraf (telefonisch) aanmelden. Telefoonnummer 0497-516868 o