Welkom!

Autorijschool Peter Beerens is een begrip in regio de Kempen wegens zijn jarenlange ervaring met het verzorgen van rijopleidingen voor personenauto (categorie B). Dit voor zowel schakelwagen als automaat.

In 1979 is de rijschool gestart en als kleinschalige rijschool staan we bekend om de kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten.
Naast de reguliere rijopleidingen helpen wij met regelmaat mensen op weg die om een of andere reden een rijtest bij het CBR moeten afleggen. Hierin hebben wij al jaren ervaring.

Ook verzorgen wij opfriscursussen en faalangstcursussen, zodat mensen weer met een zelfverzekerd  gevoel achter het stuur gaan zitten en veilig de weg op kunnen.
Omdat persoonlijke aandacht en begeleiding bij ons heel belangrijk is, krijg je ook individueel les en hoef je niemand weg te brengen of op te halen. Zo haal je een maximaal rendement uit jouw lessen.

 

Kortom: belangrijke kernpunten van onze rijschool zijn:

* Kleinschalig

* Kwaliteit

* Klantvriendelijk

* Onderscheidend vermogen

* NIEUW: Nu ook pakket voor praktijklessen

 

Op deze website geven wij uitleg over onze rijopleidingen. Heb je na het bekijken van de website nog vragen, neem dan contact met ons op.

 

Autorijschool Peter Beerens
Akkerstraat 24
5525 AC  Duizel
Telefoon: 0497-516868
Mobiel: 06-20036623
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.autorijschoolpeterbeerens.nl